dav

ساخت برد تست برای انواع ماژول های NRF24L01


Warning: Undefined array key "tie_hide_meta" in /home/cttfir/domains/cttf.ir/public_html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/cttfir/domains/cttf.ir/public_html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

سلام

قطعا تو این روزا همه اسم ماژول های NRF رو شنیدین و می دونین چیه. در نتیجه نمی خوام در مورد ویژگی های اون ویا مشخصاتش صحبتی بکنم.

قصد دارم در یک ارسال حالا یا به صورت توضیحات نوشتاری و یا در قالب یک ویدیو به صورت کامل رجیسترهای اون رو بررسی کنم و یه برنامه برای راه اندازیش با هم بنویسیم.

به صورت کلی این رو بگم که ماژول های NRF با این انتن های معمولی موجود در بازار و یا اکثر فروشگا های اینترنتی برای ارتباطاتی خوبن که تو دید مستقیم هم باشن و اگر قراره در یک فضای بسته که چندتا دیوار داره دیتا رو منتقل کنید دور این ماژول خط بکشید حتی مدل های به قول فروشنده ها برد بالای ۱۰۰۰ متر!

خیلی از دوستان میگن ماژول رو خریدیم و کار نمی کنه یا با راه اندازیش مشکل دارن. برای کمک به این عزیزان من خیلی وقت پیش یه بردی رو آماده کرده بودم که تست های اولیه رو روش انجام میدادم. برد کار راه اندازیه و قطعات خیلی کمی هم داره. نکته دیگه اینکه فیبرمدار چاپیش تک لایه و همه قطعات دیپ هستن که هر کسی به راحتی می تونه خودش تو خونه برد رو چاپ کنه.

سورس کدی که همراه شماتیک ارائه میشه قبلا توسط مهندس مرتضوی اگر اشتباه نکنم نوشته شده بود و سپس توسط مهندس ایمانفر تغییراتی در اون ایجاد شده.

من همون سورس رو انتخاب کردم و بدون مشکل جواب میده. ناگفته نمونه با تغییرات بسیار جزئی می تونید با این کد ریموت و یا هر چیزی که مدنظرتون هست رو بسازید. فقط کافیه دوز خلاقیت رو یه مقدار بالا ببرید. ?

فایل های مورد نیاز شامل:

۱- شماتیک

۲- فایل PCB

۳- سورس فرستنده

۴- سورس گیرنده

راستی یک نکته: من تو مدار یه رگولاتور استفاده کردم که اون زمان مجبور بودم شما هرچی که خروجی ۳٫۳ داشت استفاده کنید مثل AMS یا بهتر از اون LF33.

دانلود فایل ها

ویدیو نحوه عملکرد پروژه

6 نظر

  1. سلام
    میشه از این ماژول های NRF24L01 برای انتقال صدا استفاده کرد؟
    حد اکثر برد این ماژول ها برای ارسال و دریافت صوت چقدره؟
    و اگر این ماژول ها برای ارسال و دریافت صدا مناسب نیستن؛ شما چی رو پیشنهاد میدین؟

    • سوران آراسته

      سلام
      با توجه به پهنای باند اتفاقا مناسب هستن ولی نه برای بردهای زیاد مثلا تا 50 متر حداکثر. ماژول های RFM12bp رو چک کنید.

  2. سلام
    از بردهای nrf با آنتن میشه برای ارتباط بین دو طبقه ساختمان استفاده کرد ؟
    آیا یک ماژول قابلیت ارتباط با دو ماژول (غیر همزمان) را دارد ؟

    • سوران آراسته

      سلام
      ماژول های NRF کلا برای محیط های سربسته توصیه نمیشه چون وجود یک مانع(دیوار) خیلی جزئی هم برد رو به شدت کم می کنه و بهتره سراغ فرستنده و گیرنده های با فرکانس هایی 433 مگاهرتز برین. در مورد سوال دوم بله میشه و موردی نداره.

  3. با سلام
    لطفا نحوه فعال سازی ارتباط با ACK و نحوه کانفیگ آن توضیح دهید
    با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *