arm company

پلتفرم سیستم روی چیپ جدید ARM با پشتیبانی از آی سیم


Warning: Undefined array key "tie_hide_meta" in /home/cttfir/domains/cttf.ir/public_html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/cttfir/domains/cttf.ir/public_html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

بق بیانیه‌ای که در وب‌سایت رسمی ARM منتشر شده است، این شرکت از فناوری‌ جدیدی تحت برند Kigen پرده‌برداری کرده که به سیستم‌ روی چیپ اجازه می‌دهد از فناوری سیم‌کارت یکپارچه(iSIM) سود ببرد. این مسئله ضمن افزایش امنیت، موجب کاهش هزینه‌ی کاربردهای اینترنت اشیاء خواهد شد. این را باید خبر خوشی برای دنیای فناوری قلمداد کرد؛ چرا که با رشد کاربردهای اینترنت اشیاء، نیاز به ارتباط و تشخیص هویت امن رو به افزایش است.

این پلتفرم تنها یک سیستم روی چیپ با بخش سخت‌افزاری جداگانه برای یکپارچه‌سازی میکروکنترلر و سیم‌کارت یکپارچه نیست. بلکه در کنار این سیستم روی چیپ، ARM سیستم‌عامل امن Kigen و مجموعه‌های نرم‌افزاری سازگار با استاندارد GSMA را ارائه داده است که اجازه می‌دهند از امکان برقراری ارتباط و تشخیص هویت امن از راه دور با استفاده از سرورهای Kigen برخوردار شویم.

به عبارت دیگر، در پلتفرم ارائه‌شده توسط این شرکت بریتانیایی شاهد تراشه‌ای هستیم که مهم‌ترین اجزای مرتبط با فناوری اینترنت اشیاء در آن جا داده شده‌اند. در کنار این تراشه، ARM نرم‌افزار و سرورهای لازم را نیز ارائه کرده است.

سیستم روی چیپ

این مسئله این امکان را فراهم می‌آورد تا پردازنده‌هایی ساخت که نیاز به استفاده از سیم‌کارت‌ جداگانه را از بین می‌برند. این مسئله همچنین تغییری مثبت برای شرکت‌های مخابراتی است؛ چرا که هزینه‌های این شرکت‌ها را کاهش می‌دهد. در کنار این مزایا، تولیدکنندگان دستگاه‌ها، شرکت‌های مخابراتی و ارائه‌دهندگان پلتفرم‌های اینترنت اشیاء نیز می‌توانند با سرعت بیشتری به‌روزرسانی‌ها و نرم‌افزارهای لازم را ارائه دهند. با از بین رفتن نیاز به سیم‌کارت، نیاز به تعویض سیم‌کارت‌ نیز بالطبع از بین خواهد رفت. اگر قرار باشد تا سال ۲۰۳۵ شاهد وجود بیش از یک تریلیون دستگاه با امکانات اینترنت اشیاء باشیم، بدیهی است که اجبار به استفاده از سیم‌کارت و تعویض آن‌ها امری چندان کاربردی نخواهد بود. به‌روزرسانی ابزارهای مبتنی بر اینترنت اشیاء نیز مسئله‌ای ضروری است؛ چرا که بدون شک در بدو ورود این فناوری شاهد آسیب‌پذیری‌ها و مشکلات فراوانی خواهیم بود و لازم است پیش از گسترش این مشکلات به دیگر ابزارها، با آن‌ها مقابله کنیم.

ARM اعلام کرده است که در جریان کنگره‌ی جهانی موبایل در سال ۲۰۱۸ نوآوری‌های خود را به نمایش خواهد گذاشت و احتمالا پلتفرم Kigen یکی از آن‌ها خواهد بود. پائول ویلیامسون، معاون ARM و مدیر بخش کسب و کار مالکیت معنوی ابزارهای اینترنت اشیاء این شرکت، یکی از سخنران‌های اصلی کنگره‌ی موبایل امسال خواهد بود که از ۷ الی ۱۰ اسفند (۲۶ فوریه الی ۱ مارس) در شهر بارسلون اسپانیا در جریان خواهد بود.

منبع: وبسایت زومیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *